Webbshop

Uppsala hund och aktivitetscenter

Anmäl dig till kurs/temadag alt.1

  1. Klicka på vilken kurs/temadag du vill gå.
  1. Fyll i dina uppgifter.
  2. Gå till kassan och välj betalningssätt, och följ instruktionerna.

 

 

 

Anmäl dig till kurs/temadag alt.2

 

  1. Skicka ett mail till kontakt@uhac.se, ange vilken kurs/temadag du vill anmäla dig till samt personuppgifter och hundens uppgifter.
  2. Efter bekräftelse om plats betalar du in kursavgiften till klubbens PG 518549-1. alt.

BG 427-2787. Först när din avgift inkommit till klubbens PG/BG har du garanterat en plats på kursen eller temadagen.

 

Alla kurser sker i cirkelform och i samarbete med:

KÖPVILLKOR

 

Service

Vi hanterar all kundservice via e-post (kontakt@uhac.se) och svarar oftast direkt. Vårt mål är att svara på all e-post inom 24 timmar på vardagar. Använd gärna kontaktformuläret på webbsidan.

 

Allmän garanti

Om en kurs inte blir fulltecknad och kursen ställs in erbjuds du plats i motsvarig kurs eller så återbetalas hela beloppet till ditt konto.

 

Ångerrätt

I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har konsumenten som huvudregel ångerrätt.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Om avtalet gäller en kurs eller utbildning börjar ångerfristen löpa den dag du lagt din order. Du har inte ångerrätt om tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke.

 

Betalningsalternativ

Vi använder PayPal och Stripe för betalning på vår webbsida. Detta innebär att du kan betala med alla sorters kort och även direkt med ditt PayPal konto om du redan har det. Har du inget konto hos någon dessa så kan du ändå enkelt betala med ditt kort utan att behöva registrera dig. Det går även bra att betala via UHAC:s PG/BG men betalning skall vara gjord innan kursstart.

 

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Vi lämnar inte dina personuppgifter vidare till någon annan.

 

Övriga villkor

Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendationer. Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

 

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund. Om hunden insjuknar innan kursstart återfås kursavgiften mot uppvisande av veterinärintyg eller annat som stärker att hunden är sjuk.

 

Strikt hundägaransvar gäller på alla våra kurser. Uppsala hund- och aktivitetscenter tar inget ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskador. Som hundägare är det alltid bra att se över sin ansvarsförsäkring!

 

Vi reserverar oss mot eventuella felskrivningar.

 

Uppsala Hund och Aktivitetscenter | Bankgiro: 427-2787 | Plusgiro: 51 85 49-1 | SWISH: 123 681 92 39

 

Copyright @ All Rights Reserved