Instruktörer

 

Följ UHAC på

Uppsala hund och aktivitetscenter

FASTA INSTRUKTÖRER

UHAC hyr även in instruktörer med specialkompitens.

 

 

Yvonne Höglund

Yvonne är utbildningsansvarig i UHAC samt är en av klubbens grundare. Yvonne har gått Svenska Brukshundklubbens instruktörsutbildningar i tre omgångar samt specialutbildningar ibland annat spår, sök, agility, rallylydnad, klickerträning, freestyle och SBK specialsökinstruktör.Hon är även certifierad Nose Work instruktör. Yvonne har stor erfarenhet och har under många år arbetet med hundägarutbildning både i privat och i den lokala brukshundklubbens regi. Hemma hos Yvonne finns en flock Australian shepherds som tränas och tävlas i bruks - personspår och bruks - personsök, lydnad, rallylydnad och Nose Work."

 

 

Nina Eriksson

Nina är utbildad instruktör via Svenska Brukshundklubben och Sveriges Hundungdom samt har en dressörutbildning till tjänstehundsdressör från Dressörskolan i Sollefteå. Hon är en riktig mångsysslare inom hundvärlden och har bland annat tränat och tävlat i juniorhandling, bruksgrenarna (spår, sök, rapport & skydds), agility och den absoluta favoritgrenen tävlingslydnad.

Nina har två stycken papilloner och en border collie.

 

 

Karin ”Blomman” Blom

Blomman är en instruktör med både lång och djup erfarenhet av att träna hundar och att lära ut sin kunskap till hundägare. Är lärare inom SBK och har jobbat som tjänstehundsdressör inom försvarsmakten med att utbilda bland annat minhundar. Blomman är även beskrivare i BPH (Beteende och Personlighetsbeskrivning Hund). Hon har tränat och tävlat både lydnad och bruksgrenar tidigare, men fokuserar just nu på vallning med familjens Australian shepherds.

 

 

 

Uppsala Hund och Aktivitetscenter | Bankgiro: 427-2787 | Plusgiro: 51 85 49-1 | SWISH: 123 681 92 39

 

Copyright @ All Rights Reserved